Dissabte 14 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Premis de fotografia de natura X Memorial Climent Picornell
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Radio, entre 11 i 14 hores.

Aquest dissabte dedicarem la nostra tertúlia, després del migdia, a debatre sobre la fotografia de natura amb autèntics especialistes en el tema que formen part de l’AFONIB, l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, i que ens ho explicaran tot sobre el lliurament dels Premis Memorial Climent Picornell i l’exposició de fotografia que just s’ha inaugurat aquesta setmana. Així, comptarem amb la participació als estudis d’IB3 Ràdio de Néstor Carda, Rosana Pita, Joan Costa, Míriam Coll, Jaume García , Txema García i Jaume Llabrés.

Abans de tractar aquest tema, durant la primera hora del programa seguirem amb l’espai De Viatge dedicat a conèixer els indrets més llunyans del planeta i la seva relació amb la biodiversitat. En aquesta ocasió anirem fins l’illa filipina de Cebu per fer submarinisme amb Miquel Gomila, especialista en informàtica al Sistema d’Observació Costanera de les Illes Balears (SOCIB). Tot seguit, Blanca de Ugarte i Rosa Maria Rodríguez ens contaran els detalls de La Mar de Ciència, un concurs per a joves artistes interessats en la ciència i en el mar organitzat pel CSIC, l’Obra Social “la Caixa” i el SOCIB. Es tracta d’una eina divulgativa perquè els estudiants de primària i secundària aprenguin a conservar els oceans.

Després de la 13 retrobarem alguns dels nostres col·laboradors habituals, com Gastrociència amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, que en aquesta ocasió vindrà acompanyat per dos dels seus alumnes: Alberto Roca i Rafel Martin. Tot seguit serà el torn de l’humor amb una Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles i abans d’acabar farem Safareig de Ciència amb el físic Adrià García.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre 11 i 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL