Dissabte 14 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Visita dels dimonis
Coneixerem com es preparen per Sant Antoni els integrants de l’associació Kinfumfà

Les celebracions tornen a No venim amb manual. Després de gaudir de les festes nadalenques, ara és el torn de la tradició de Sant Antoni, que es plasmarà al programa amb la participació d’alguns dels dimonis del col·lectiu Kinfumfà que, a més de parlar-nos sobre els preparatius per a les festes, ens mostraran la seva vestimenta i explicaran als nins i joves la llegenda del sant.

Per als més petits, aquest dissabte la llibretera Cati Marquès ens proposarà contes originals per abans d’anar a dormir i, a la secció de noves tecnologies, un expert analitzarà els aspectes positius de l’ús dels videojocs.

Els continguts es completaran amb propostes d’oci per a tota la família i els espais dirigits a nins i joves. A la secció adolescent ens centrarem en com ha canviat l’argot juvenil.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot escoltar el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL