EPRTVIB informa


Acte de cloenda de la campanya de Responsabilitat Social Corporativa d’IB3 “Tots donam una mà 2016”
Avui migdia ha tengut lloc l’acte de cloenda de la campanya de Responsabilitat Social Corporativa Tots donam una de l’any 2016, a la seu de l’EPRTVIB.

El director general d’IB3, Andreu Manresa, ha volgut agrair als assistents la seva predisposició i col·laboració en dur a terme aquesta acció solidària que IB3 realitza en la seva condició de servei públic. A més, els ha encoratjat a seguir enviant, a la Radiotelevisió pública, les seves històries i tasques diàries per donar-les a conèixer i transmetre-les a la societat a través de la cadena autonòmica.

Durant l’any 2016, la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears ha col·laborat, a través dels seus mitjans, amb dotze associacions, federacions i fundacions que lluiten diàriament per millorar la qualitat de vida de persones de la nostra societat .

ONG Ayuda a tu gente Mallorca, Associació de pares amb nins amb càncer de Balears (ASPANOB), Associació per a l’aplicació del sentit comú en les entitats públiques (APLISENCOM), Fundació Canònica Hombre Libre (PROJECTE HOME BALEARS), Funcació ITINERARIUM, Fundació per a persones amb discapacitat de Menorca, Associació IBIZA 4 PATAS, Associació amics de  la terra Balears, Associació corporativa socialclown.Mallorca (EDUCACLOWN), Associació EAPN-ILLES BALEARS, xarxa per a la inclusió social, Associació fons menorquí de cooperació i,   Associació S.O.S. MAMÁS BALEARES han estat les dotze entitats reconegudes l’any 2016. Durant l’acte d’avui s’ha lliurat un diploma acreditatiu als seus  representants.

La campanya Tots donam una mà s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que pretén donar llum i visibilitat a les problemàtiques amb què es troben moltes persones i famílies dins la nostra societat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL