Dissabte 21 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Mags per un dia
Els nostres col·laboradors s’enfrontaran en directe a reptes com un concurs de preguntes o a una prova d’encanteris 

Aquest dissabte la màgia arriba als estudis d’IB3 Ràdio: a No venim amb manual ens avançam a la celebració de la Harry Potter Book Night, un esdeveniment que proposa tota mena d’activitats relacionades amb els llibres de J.K. Rowling i que es du a terme el primer dijous de febrer a escala internacional en llibreries i biblioteques.

Ens ajudarà a viatjar a l’univers de Harry Potter Mireia Rosa Ferriol, de la llibreria Metropolis Mallorca, que enguany torna a sumar-se a la festa amb un taller que té com a eix els professors de Hogwarts.

En el pròxim programa, entre altres continguts, també coneixerem les propostes de la Ludoteca de Jardí, un projecte impulsat per dos fusters assessorats per un gabinet pedagògic, i tindrem la visita de dos cuiners que ensenyaran a nins i joves a preparar esmorzars saludables.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dona veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL