Divendres 20 a les 09.00


AL DIA
La investidura de Donald Trump
Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió mirarem cap als Estats Units, on aquest divendres Donald Trump serà investit president del país nord-americà. Analitzarem aquesta qüestió amb el professor de Filosofia Política de la UIB Bernat Riera i amb el politòleg Eli Gallardo.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Ricardo F. Colmenero, Catalina Gayà i Miquel Payeras. Quan faltin vint minuts per a les onze, Xisco Nadal farà ‘La Volta Al Dia’, moment en què comptarem amb la presència de dos dels actor del musical ‘Grease’, que es representa a l’Auditòrium de Palma fins diumenge.

A partir de les 11 hores, ens farem ressò de la victòria als tribunals de l’Associació de Veïns des Pil·larí, que podrà mantenir la imatge de la seva marca ‘Fira del Llonguet’, tot i l’oposició de Marbú Dorada.

A més a més, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari basat en l’obra ‘Vaig somiar que mon pare era Déu’. També parlarem de l’obra teatral ‘La piedra oscura’, que ha triomfat a Madrid i que ha esgotat les entrades per a les funcions programades al Teatre Principal en aquest cap de setmana.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL