Dimecres 25 a les 15.00


MÚLTIPLEX
A la III edició Think Up Culture!
Avui, dimecres, programa en directe des del Caixa Fòrum de Palma

Aquest dimarts ha començat a Palma la III edició de Think Up Culture!, una iniciativa que torna a convertir la ciutat en la seu d’un ampli debat al voltant de les indústries culturals i creatives, i el binomi cultura i turisme.

L’esdeveniment és un punt de trobada per a professionals del sector que cerca promoure i crear sinèrgies així com també noves interaccions entre ells. Seran tres jornades que es duran a terme de dimarts a dijous organitzades per Power House Hub i el clúster d’Innovació Tecnològica en Turisme.

Miquel Payeras, el seu director a Balears ens ha explicat els objectius d’aquesta iniciativa durant el transcurs de la primera jornada celebrada aquest dimarts amb ponències envers les claus i la sostenibilitat dels districtes culturals i creatius i que compten amb la col·laboració de ponents arribats de Regne Unit, Sèrbia, Itàlia i Bèlgica.

Avui dimecres serà el torn de debatre els reptes i el retorn, més enllà dels doblers de les empreses culturals i creatives. Finalment, el dijous, el gran protagonista serà el turisme cultural. Al mateix temps s’hi duen a terme trobades entre emprenedors i possibles inversors per a impulsar diferents projectes creatius i culturals.

Entre elles el fòrum d’inversors previst per aquest dimecres, al qual es presentaran els projectes que han format part del programa de monitorització del Think Up Culture, una de les claus d’aquesta iniciativa, pel qual han passat en anteriors edicions, projectes com L’Atelier de la Perifèrica, el Cabaret invisible o el Centre d’Investigació Escènica de Sineu.

Tant per aquesta vocació funcional i pràctica d’impuls als emprenedors com per la importància dels debats que s’hi plantegen, l’equip de Múltiplex volem ser presents al Think Up Culture! per a poder contar als oients tot allò que passa aquests dies en aquesta important trobada cultural.

És per això què avui dimecres Multiplex serà emès en directe des del Caixa Fòrum, en un programa dedicat no només a traslladar algunes de les converses que s’hi mantenen, sinó també a conèixer alguns d’aquests emprenedors, els seus projectes i els agents professionals que es donen cita aquests dies a Palma. I també de com reflexionar sobre el paper i el potencial de les indústries culturals.

L’equip de Múltiplex vos oferirem el programa avui dimecres, a partir de les 15 h i fins a les 18 h en directe, des del Caixa Fòrum en l’ambient i els espais de la trobada, quines són les interaccions i també la sala de realitat virtual que s’hi ha habilitat.

Múltiplex és el magazín d’IB3 Ràdio, dirigit per Sergi Marcos, que es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 15 h i les 18 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@MultiplexIB3) i al correu electrònic: multiplex@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL