Dissabte 28 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Retorn al passat
Padrins compartiran amb nins els seus records de la Palma antiga, i reviurem els millors moments del cinema infantil i juvenil dels 80 amb Weird Sci-Fi Show

Aquest dissabte, els nins i joves de No venim amb manual tindran l’oportunitat de retrocedir en el temps. El viatge arrencarà amb l’espai ‘De 0 a 99’, una nova secció en què els padrins recorden aspectes de la seva infantesa per comentar-los amb els nostres col·laboradors. Si en la primera entrega el fil conductor varen ser els jocs i l’oci dels més petits en els anys 40 i 50, en aquesta ocasió parlarem de com era la capital balear per aquelles dates.

El recorregut continuarà amb la visita del col·lectiu Weird Sci-Fi Show, una comunitat de nostàlgics del cinema i la cultura de la dècada dels vuitanta, que recuperarà alguns clàssics per als nostres oients.

Com cada dissabte, no faltaran les seccions habituals, i en l’àmbit de l’educació i criança, hi haurà una tertúlia sobre hiperpaternitat, en la qual participaran pares, mestres, psicòlegs i especialistes en criança respectuosa.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diversos col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL