Diumenge 05 a les 21.40


GENT DE LA MAR
S’Estaca, un petit port de pescadors
Pesca de calamars, saladures de mercat i un port amb molt d’encant

Al programa d’avui, Pedro Carbonell participarà en una trobada de pesca de calamars a s’Estanyol. Gaudirà d’una pescada de fons a la correguda i un bon ambient.

D’altra banda, Manolo Barahona anirà fins al Mercat de Manacor per visitar una parada de saladures. Allà coneixerem la història de n’Antònia i del seu home, el mític Sansó de Sant Llorenç i amb ells cuinarem un aguiat de bacallà.

Ana Alonso sortirà d’excursió al port de s’Estaca, un dels indrets amb més caràcter per gaudir del patrimoni que ens deixà l’Arxiduc Lluís Salvador a la Serra de Tramuntana. També hi coneixerà de primera mà com era, temps enrere, la vida senzilla dels pescadors de s’Estaca.

A més, aprendrem a fer un arròs de morena amb sobrassada i veurem com es rectifiquen les hèlix dels vaixells per obtenir-ne un major rendiment.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet el diumenge 5 de febrer a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL