Dimarts 07 a les 22.00


DUES VOLTES
El periodista Iñaki Gabilondo i la Xylella fastidiosa
El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, aprofundirà aquest dimecres en l’actuació contra el bacteri de la Xylella fastidiosa que afecta diverses espècies vegetals. El programa comptarà amb testimonis de col·lectius afectats, a més de la veu experta del professor de Zoologia de la UIB,  Miguel Àngel Miranda, i del director general d’Agricultura, Mateu Ginard. També coneixerem de prop l’actuació de la Unió Europea, amb una connexió amb l’eurodiputada Clara Aguilera, vicepresidenta de la Comissió d’Agricultura i Desenvolupament Rural, i la reacció de la pagesia en altres comunitats d’Espanya, amb una connexió amb Ramon Mampel, secretari general de la Unió de Llauradors de València.

Neus Albis entrevistarà el periodista Iñaki Gabilondo i analitzarà altres temes de l’actualitat, com la que viu el Parlament de les Illes Balears,  amb els tertulians  Matías Vallés, José Manuel Barquero, Catalina Gayà i Ricardo Colmenero. Així també, contactarem amb Marta Neus López, directora del Centre Balears Europa, per conèixer les limitacions als descomptes per a la població resident.

Dues Voltes s’emetrà aquest dimarts 7 de febrer, a les 22 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL