Dimecres 08 a les 21.30


MIRA PER ON
‘Jorge Luis Borges’ i la seva obra escrita a Mallorca
Al capítol d’questa setmana, potser us desmuntarem un mite o dos. Són les oliveres els arbres més vells que hi ha a les Balears? Hi ha hagut sempre oliveres? Qui les va dur? Us parlarem d’algunes oliveres que hi ha a Mallorca ben famoses, tant que tenen nom propi i es troben a llocs ben arraconats.

I del camp passem a un altre sector ben diferent, el del còmic. Us descobrirem, per si encara no els coneixeu, dos dels nostres millors dibuixants de renom internacional. I també parlarem de la relació dels còmics fets a Mallorca, amb la ‘Moguda Madrilenya’, dels ‘Peor Imposible’ i de Rossy de Palma. I de cultura dels 80 anirem a la Palma dels anys 20. Sabíeu que Jorge Luis Borges va passar la seva joventut a Mallorca? idò sí! Us direm quan, on i  les obres que va escriure aquí. I una altra curiositat històrica: sabíeu que a les Balears, a Portocolom concretament, hi va haver la primera escola d’aviació civil d’Espanya?

Mira per on! s’emet aquest dimecres 8 de febrer a les 21.30h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta  #MiraPerOnIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL