Dissabte 11 a les 21.35


ESCLAT!
‘El Casta’ més divertit i justicier
Aquesta setmana arriba a Esclat! El Casta més divertit i justicier. Els amics d’allò aliè es poden preparar, perquè ens esbutzarem de rialles amb el seu espectacle Xoriços. L’humorista mallorquí també ens donarà la seva particular visió d’aquelles que ens roben els secrets: les xafarderes. A més a més, recordarem els inicis d’El Casta com a component del divertidíssim Duo Arrebato.

Com cada setmana, a Esclat! també riurem amb les sèries i esquetxos més divertits de la història d’IB3. Amb Balèarix descobrirem l’única part divertida que té infringir la llei: ingressar a la prestigiosa Clínica corruptiano. D’altra banda, l’arribada dels responsables del cadastre a Ous amb Caragols té els veïns del poble ben preocupats. A Ja ho val, descobrirem que Lita s’ha fet policia. Si ella no enxampa els malfactors segur que ho fan les càmeres ocultes més esbutzants de souvenir que hem reunit a Esclat! Per acabar, amb Can Bum descobrirem la part més simpàtica i romàntica de la política.

Esclat! recull el bo i millor d’onze anys de rialles a IB3. Els programes d’humor més emblemàtics de la cadena es reuneixen en un espai de diversió assegurada. Els inigualables monòlegs d’Agustín El Casta, l’humor inclassificable de Diabéticas Aceleradas a Urgensias i els divertidíssims esquetxos de Baleàrix són només alguns dels ingredients d’aquest nou espai. A Esclat! també podrem veure sèries plenes de moments còmics, com Ous amb caragols, Ja ho val i Can Bum.

Esclat! s’emet aquest dissabte 11 de febrer, a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #EsclatIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. A la pàgina web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL