Dimarts 14 a les 21.40


ZOOM
Viure amb barreres
Anar pel carrer es pot convertir en una veritable cursa d’obstacles. Qualsevol persona amb un carret de compra o amb un cotxet patirà les conseqüències d’una pavimentació deficient o d’unes voravies en mal estat. És la situació amb què conviuen diàriament les persones amb mobilitat reduïda que, a l’hora de sortir al carrer i travessar qualsevol poble o ciutat de les Balears, s’enfronten a una aventura perillosa.

Aquesta setmana, a Zoom, revisarem les barreres arquitectòniques de les Illes Balears i acompanyarem quatre persones amb mobilitat reduïda a Ciutadella, Inca i Sant Francesc. Tot, per escoltar les seves reivindicacions i veure com afronten cadascuna de les dificultats arquitectòniques en el seu dia a dia.

Així també, amb en Guillem, que va amb cadira de rodes, comprovarem l’accessibilitat del transport públic; amb na Vanessa i n’Óscar sotmetrem a examen les voravies de Ciutadella i, amb n’Angélica, accedirem al vaixell que ens transporta de Formentera a Eivisssa.

No obstant això, posarem damunt taula la feina de les institucions per veure quines passes es fan per eliminar les barreres arquitectòniques, perquè aquesta no sigui tan sols una qüestió de solidaritat sinó un problema de tots.

 Zoom s’emetrà aquest dimarts 14 de febrer a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL