Dissabte 11 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Celebram el Dia Mundial de la Ràdio
Recordarem programes del passat amb l’ajuda de padrins, i els nostres joves col·laboradors s’atreviran a representar una radionovel·la en directe

Aquest dissabte ens avançam a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio amb diferents continguts especials: farem un recorregut per la història del mitjà amb els padrins de la secció ‘De 0 a 99’, i els nins i joves interpretaran una radionovel·la, amb efectes sonors realitzats per ells mateixos.

Els col·laboradors del programa també entrevistaran la periodista i historiadora Caterina Veny, que els parlarà sobre la seva professió i els explicarà com és el dia a dia en un informatiu.

Abans de l’arribada d’una altra data assenyalada, Sant Valentí, reflexionarem sobre els primers amors en l’adolescència amb la nostra psicopedagoga i amb dues al·lotes que han realitzat un treball al seu institut, que inclou l’enquesta a parelles adolescents i una reflexió sobre el paper que tenen en la seva comunicació les xarxes socials.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte matí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic:novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL