Dimarts 21 a les 21.40


ZOOM
‘El pare de tots els enganys’
El Zoom d’aquesta setmana analitza, des de perspectives diferents, un cas que ha sacsejat la societat espanyola: el de la nina Nadia Nerea. Ens centrarem en la figura del seu pare, Fernando Blanco, i el paper que va tenir a l’hora de donar a conèixer la malaltia de la seva filla.

Va exagerar el que passava a la petita per aconseguir milers d’euros en donacions? Què era cert i què era fals en el seu relat per arribar a la gent? Varen actuar correctament els mitjans de comunicació que donaren cobertura a les seves campanyes?

Zoom recull testimonis de metges que varen veure la nina, periodistes que varen cobrir aquestes campanyes en primera persona i amb gent que, de manera desinteressada, dedicaren el seu temps i els seus esforços a ajudar la menor. A més, comptarem amb l’opinió del director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor sobre el cas, i les conseqüències que poden provocar en la nina tot el que ha viscut durant els darrers 8 anys.

Zoom s’emetrà aquest dimarts 21 de febrer a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL