Diumenge 19 a les 21.40


GENT DE LA MAR
Sards, cànteres, pagres i serrans
La Serra de Tramuntana, el cap des Pinar i el port de Maó

Al programa d’aquesta setmana, Pedro Carbonell anirà a pescar sards i cànteres davall el mirador des Colomer, a la costa pollencina. Amb la mar remoguda, faran una bona pescada i  gaudirem d’un paisatge espectacular.

De la seva banda, Manolo Barahona compartirà un dia de pesca amb la família Coll per les aigües del cap des Pinar. Passaran una jornada pescant pagres i serrans i cuinant ben arrecerats al port.

A més, Tomeu Orell visitarà els amics de la mar al port de Maó. Amb ells ens descobrirà la Cantera de Robadones, el lloc on es guarden un centenar d’embarcacions. Aquesta serà una visita per conèixer més dades sobre el patrimoni marítim de les Illes.

Acabarem el programa preparant un frit de marisc amb productes de temporada i  anirem al Portitxol a recollir unes mostres de plàncton.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emetrà aquest diumenge, 19 de febrer, a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL