Dissabte 18 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Especial Carnaval
Aprendrem a elaborar menjar de conte, jugarem amb la imaginació i descobrirem com ha estat l’evolució de les disfresses al llarg de la història

Personatges històrics i de fantasia es donaran cita aquest dissabte a No venim amb manual amb motiu de la celebració del nostre Especial Carnaval.

La jornada arrencarà amb una recreació del te d’Alícia al País de les Meravelles, en la qual la bloguera de cuina Maria Ramos ens donarà idees i receptes per elaborar menjars de conte; prosseguirem amb la visita de l’arqueòloga Nuria Jiménez, que ens explicarà com eren les disfresses en diferents etapes històriques.

A la segona hora de programa, Núria Prunés, de Neurona 2020, proposarà jocs per a una festa temàtica, que tastaran en directe els joves col·laboradors de No venim amb manual, i coneixerem com es preparen els membres de les carrosses i les comparses gràcies a l’entrevista a un col·lectiu de famílies que cada any participa a la Rua.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL