Dissabte 25 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Especials cap de setmana
El programa d’IB3 Ràdio realitza dues edicions especials aquest dissabte vespre i diumenge migdia

Aquest cap de setmana, Chema Font i el seu equip realitzen dos programes especials amb motiu de la celebració del carnestoltes i la Diada de les Illes Balears. Dissabte 25 de febrer i en el seu horari habitual, a partir de les 22h, es coneixeran algunes de les llegendes, històries i contarelles relacionades amb aquesta festivitat a la nostra comunitat. Des de quan se celebra? Quina és la nostra tradició? Per què ens disfressem?

El diumenge 26 de febrer, de les 12h i fins a les 14h, en directe, des del passeig Sagrera de Palma, amb motiu de la Diada de les Illes Balears, el programa Font de Misteris realitzarà un programa especial en el qual tots els oients podran visitar el set d’IB3 Ràdio, i veure com es fa la ràdio en directe. Aprofitant aquest lloc tan especial, es coneixeran alguns dels misteris, les llegendes i la història que ens podem trobar en aquella zona.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant Font de Misteris, i a Twitter cercant @fontdemisteris amb l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL