EPRTVIB informa


TOTS DONAM UNA MÀ
A la MagicLine, la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu
La radiotelevisió pública de les Illes Balears, continua promocionant i difonent diferents entitats de les Balears que, amb la seva tasca diària duen a terme la promoció i el foment dels valors cívics i la responsabilitat social que milloren el benestar de moltes persones. En aquesta línia, aquest dilluns s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Sant Joan de Déu Serveis Socials Mallorca.

El president de la fundació, Joan Carulla Civit, i la gerent d’IB3, Margalida Cardona Cardona, han signat avui dematí a la seu de l’ens, l’acord de col·laboració Tots donam una mà pel qual la cadena es compromet a divulgar i difondre la MagicLine, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.

Aquesta fundació centra la seva activitat a promocionar socialment i específicament la creació i gestió d’espais d’acolliment a favor de persones desfavorides o en exclusió. Per aquest motiu organitza  Magic Line, una cursa formada per grups i quilòmetres d’il·lusions per caminar. En trobareu tota la informació per apuntar-vos-hi al web magiclinesjd.org.

El conveni entrarà en vigor el dia 1 de març, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques donaran a conèixer les activitats que duu a terme la fundació.

IB3 TV i IB3 Ràdio informaran avui dilluns de la signatura del conveni i inclouran als seus informatius referències de les activitats principals que es duguin a terme a la fundació durant el mes de març. També s’inclourà una entrevista en un espai de la cadena.

A més, IB3 Ràdio emetrà entrevistes als programes Flors en el desert, Al Dia i a l’Informatiu vespre.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL