EPRTVIB informa


IB3 culmina el relleu de l’empresa concessionària dels serveis informatius
La convocatòria de Mallorca i les de Menorca i Eivissa de l’empresa Liquid Media (del Grup Mediapro) per tal de cobrir les 40 places per treballar per als serveis Informatius d’IB3 van congregar més de 200 persones aquest cap de setmana.

Aquest nombre de places es refereix a les que s’havien marcat en els plecs, i a les que l’esmentada empresa concessionària aporta per tal de garantir la millor cobertura dels requeriments de la nova programació.

En el seu conjunt, la nova dotació permetrà incrementar la producció de continguts informatius amb programes especialitzats, amb informació de proximitat insular i local, i de caire meteorològic i ambiental, com també d’un programa de debat polític i un de reportatges d’actualitat.

Per a les 40 places de nova creació, s’han presentat un total de 1.600 sol·licituds a la plataforma de recursos humans de l’adjudicatària.  El passat cap de setmana s’han realitzat les proves teòriques i encara resten pendents proves complementàries per a determinades categories, com també l’entrevista personal en tots els casos.

Aquestes proves han estat organitzades per l’adjudicatària dels Serveis Informatius  d’IB3, l’empresa Liquid Media, del Grup Mediapro, en el marc d’un procés de selecció de personal que encara no ha finalitzat.

Liquid Media és la responsable del procés de selecció dels treballadors que han de prestar aquest servei. L’adjudicatària ha elaborat amb vista a les proves teòriques i pràctiques una tria de candidats arran dels currículums, el compliment dels requisits acadèmics i de titulacions per a cadascuna de les categories, i de l’adequació als llocs de feina.

IB3 té l’obligació de vetllar perquè totes les persones finalment contractades compleixin els requisits establerts, si bé és l’empresa adjudicatària la que té la potestat de dur a terme el procés de selecció que consideri més adequat per garantir les competències i la solvència professional exigides.

Precisament aquest dilluns dia 27 l’empresa adjudicatària ha iniciat la prestació del servei d’informatius, sense que s’hagi produït cap incident, agafant el relleu de l’empresa CBM, del grup Secuoya, després de 6 anys de servei.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL