Dijous 02 a les 21.35


El programa 300 de Uep! Com anam?
Gaudirem amb tres güeles eivissenques ben divertides, farem pa especial, podarem pereres i conrarem parres

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, celebram el capítol 300 i sorprendrem els nostres espectadors amb personatges molt divertits.

Per començar, Toni Ballador visitarà tres güeles eivissenques saberudes i ben simpàtiques que ens faran passar una bona estona. Amb elles, xerrarem d’herbes remeieres, del passat, present i futur d’Eivissa i de fora vila, i celebrarem els 300 programes així com toca, amb un excel·lent berenar pagès!

Per altra banda, a Montuïri podarem arbres fruiters amb un pagès que, gairebé, té  totes les fruites autòctones. Per això, explicarà la feinada amb bon humor, tot i que no surti a compte la producció, però és molt millor saber d’on vénen els productes. També farem pa a l’estil antic amb un jove amant de les farines d’un temps, i conversarem amb una parella de lloritans octogenaris que, malgrat que no poden fer feina, truien que dóna gust.

Amb Felip Munar coneixerem la història d’un dels recuperadors de la raça de cavall mallorquí i ens contarà com varen triomfar a París, bressol dels millors equins del món. Finalment, al preciós hort urbà de Vanessa García, coneixerem tots els secrets de les parres i  aprendrem a elaborar pràctics remeis de salut i un xampú per a cabells irritats, ressecs o amb picors.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 2 de març a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL