Dimecres 01 a les 21.35


DESCONEGUTS
Pazzis, talls d’ombra
Una història basada en fets reals

La vida de Pazzis Sureda (Mallorca, 1907) és la història d’una dona extraordinàriament sensible, rebel, de gran talent i d’un pensament avançat al seu temps.

Pazzis és un dels onze fills de Joan Sureda, mecenes d’artistes famosos i un dels homes més rics de la Mallorca del primer terç del segle XX. Va créixer en un entorn intel·lectual, i des de ben jove, es va enfrontar als convencionalismes propis de l’època. Influïda per l’expressionisme, va escriure poesia, va compartir correspondència amb artistes i escriptors, va tenir amants, es va rebel·lar contra la gran guerra, va patir abusos sexuals, es va divorciar, va pintar, va esculpir, va construir somni. Una vida curta d’intenses vivències que es conserven en un diari, les seves reflexions apassionades sobre filosofia, amor, religió i un llarg etcètera…

La producció Desconeguts és una docuficció que explora les vides de 7 personatges, en alguns casos molt coneguts, de la nostra història més recent, però probablement desconeguts per a les noves generacions. Temps perduts, aventures de pel·lícula, llegendes… Desconeguts és la sèrie que ens acosta a descobrir, conèixer i gaudir d’una manera íntima el nostre passat, el record dels qui palparen altres temps,  dels seus valors, les seves obsessions, les seves pors i el seu llegat.

Desconeguts narra la història de vivències de pel·lícula desconegudes per al públic en general però que han succeït molt a prop, a la nostra terra, a les nostres Illes, al nostre entorn.

Desconeguts s’emet aquest dimecres 1 de març a les 21.35h a IB3Televisió.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #DesconegutsIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe, i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL