IB3 Ràdio informa


I CURSA FEIM KILÒMETRES
És un plaer anunciar-vos la primera edició de la I Cursa Feim Kilòmetres, que tindrà lloc el dissabte  dia 10 de juny, a les 20 h, amb sortida del castell de  Bellver i arribada a la Seu de Mallorca.

A Feim Kilòmetres ens mou també la solidaritat, per això hi haurà un dorsal Zero amb l’objectiu de recaptar fonts per a dues ONG.

Una és ProactivaOpenArms, una organització no governamental, la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

L’altra ONG és  Zaqueo, una entitat també no governamental que es dedica a acollir i oferir un plat a taula als sensesostre que viuen a Mallorca.

A part d’aquest dorsal Zero, un euro de cada inscripció anirà destinat també a aquestes dues organitzacions.

L’atleta Sebastiana Llabrés, rècord de Balears de marató, ja ha anunciat que serà una de les participants i una de les corredores que apadrinaran la cursa. Hi estau tots convidats!

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

Trobareu més informació al web IB3.org.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL