X

Triomf del Formentera en un duel d’infant contra La Hoya

Un partit que es va decidir des dels onze metres

08/09/2016

El partit del Formentera – La Hoya va tenir de tot, gols, remuntades, penals… va ser un duel d’infart que el Formentera va haver de remuntar després d’anar 0-2 en contra a la primera part. El primer al minut 20 obra d’Albisua i que sorprèn Marcos Contreras des del mig del camp. El porter rellisca i encaixa el primer. El 0-2 arriba just abans del descans a la sortida d’un córner. Mikel marca a plaer després de quedar tot sol a l’àrea petita. Però els de García Sanjuán no es varen rendir i varen empatar el partit al segon temps. L’1 a 2 amb molt de suspens. Juan Antonio remata, el defensa la treu damunt la retxa i Gabri envia el rebuig fora, però l’assistent concedeix el gol als formenterers. I el 2-2 que va enviar el partit a la pròrroga va ser obra de Lolo, de cap al minut 73. Un partit que es va decidir des dels onze metres.