X

Els okupes de Ca ses Mopis recullen les seves pertinences

Vint dies després de desallotjar l'edifici tornen per recollir les seves coses.

31/10/2016

Els okupes de Ca ses Mopis recullen les seves pertinences

A primera hora del dematí alguns dels membres del col·lectiu ca ses mopis han pogut tornar a entrar a l’edifici que fins fa vint dies ocupaven a la Plaça Fleming. Era la data que en el moment del desallotjament varen acordar amb els propietaris de l’immoble per tal de recuperar les seves pertinences.
L’operatiu organitzat pel col·lectiu Ca ses Mopis ha transcorregut amb ordre i sense incidents. Un treballadors d’una empresa de seguretat privada s’ha encarregat de controlar l’accés a l’edifici.
I és que per evitar incidents, els propietaris de l’edifici han contractat els serveis d’una empresa de seguretat privada que controli l’accés: només es pot entrar en grups de quatre com a màxim. Una patrulla de la Policia Nacional ha vigilat d’aprop l’operatiu. Més d’una dotzena de membres d’aquest col·lectiu han carregat caixes, estris de cuina, juguetes, electrodomèstics i altres objectes que han anat dipositant al carrer. Una estesa que, sens dubte, ha despert la curiositat de transeünts i veïnats. Des del col·lectiu asseguren que no tenen un lloc concret on endur-se tot allò que han tret i que fins aquest horabaixa no acabaran de buidar l’edifici

31/10/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris