X

El petit comerç espera l’arribada del fred

Les vendes del petit comerç minven a l'octubre

07/11/2016

El petit comerç espera l’arribada del fred

Es nota a l’ambient. Avui tenim entre 8 i 10 graus manco que divendres passat. Hem passat d’un mes d’octubre més calorós del que és habitual a haver de menester màniga llarga a l’hora de triar què posar-mos al dematí.

En previsió, el canvi d’armari ja està fet i les tintoreries veuen com, després de mesos, els clients comencen a recuperar abrics i flassades.

D’on no surt encara, però, la roba de més hivern és dels aparadors i prestatges de les botigues. El bon temps no ha ajudat, diuen els comerciants, a animar la gent a comprar en vista al fred.

De fet, des de Pimeco, asseguren que les vendes han minvat durant el darrer mes. Només un 8% del petit comerç de Mallorca ha superat les dades registrades al setembre i gairebé la meitat ha venut manco que a l’octubre de l’any passat. Ara molts confien en l’arribada del fred per donar sortida al gènere de més hivern. Però de la roba més gruixada, la d’hiverns de molt de fred, ja no n’hi ha tanta. Els botiguers s’han hagut d’adaptar també al temps.

Aquesta setmana sí que serà més fresca.

07/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris