X

Nova jornada de feina a la World Travel Market de Londres

Balears i Canàries volen millorar les condicions del descompte de resident

08/11/2016

Nova jornada de feina a la World Travel Market de Londres

Faran front comú. Balears i Canàries volen millorar les condicions del descompte de resident per als ciutadans insulars. Però mentre els canaris aposten per augmentar-lo del 50 al 75%, el govern de les Illes ho fa per la tarifa plana.

El vicepresident i conseller de Turisme Biel Barceló s’ha vist avui amb el secretari general de l’Organització Mundial de Turisme. Una trobada on el turisme sostenible ha estat sobre la taula. El d’avui ha estat, precisament, un dia de reunions a la World Travel Market de Londres. Les cadenes hoteleres fan previsions en vista a l’any quan el mercat britànic pugui començar a canviar el seu comportament.

L’aerolínia britànica Jet2 ha anunciat, també, que millorarà la connectivitat amb les Illes, especialment amb Menorca. És una de les seves apostes, diuen, en vista a l’any que ve. Mentrestant, també s’ha conegut el benefici de Melià Hotels. La cadena mallorquina va guanyar més de 92 milions d’euros en els nou primers mesos de l’any, segons la Comissió Nacional de Valors.  És un 74,5% més que de gener a setembre de 2015

 

08/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris