X

425 militars participen a l’Operació Eagle Eye a Mallorca

Durant la setmana es faràn maniobres militars

20/11/2016

425 militars participen a l’Operació Eagle Eye a Mallorca

Diferents unitats aèrees, navals i terrestres partiparàn fins dijous a una operació de vigilància i seguretat aerea a l’àrea de la mditerrania i les Balears. Unes maniobres militars que no fan servir foc real però que suposen un important desplegament material i humà. Avui matí ha partit del dic de l’oest de Ciutat el contingent militar cap a Pollença on establiràn la seva base.

Aquest diumenge ha començat el desplegament del comandament de Defensa i Operacions Aerees que realitzaran aquests dies maniobres de vigilància i seguretat a l’àrea de la mediterrània i l’arxipèlag balear amb base a la badia de Pollença.

Els vehicles i el material han arribat al port de Palma a bord de dos vaixells de l’exèrcit. També han desembarcat 343 militars als que s’afegeixen una vuitantena del regiment Palma 47.

Aquests dies sobrevolaren Mallorca avions F-18 que s’enlairarà des de la Base Aeria de Son San Joan i també altres avions que participaran en activitats de l’exèrcit de l’aire que coicideixen amb l’operació Eagle Eye. A més es desplegaran mitjans a Sóller i la fragata Alvaro Bazán farà tasques de vigilància aerea. La comandància de Balears també realitzarà maniobres d’ensinistrament.

20/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris