X

Els afectats pel creuer Sovereign denuncien Pullmantur

21/11/2016

Els afectats pel creuer Sovereign denuncien Pullmantur

Arribaren ahir i avui mateix ja s’han personat a la Prefectura de la Policia Nacional per interposar una denúncia per estafa contra Pullmantur. Volen que la naviliera els torni l’import íntegre del creuer.

Presenten, a més, unes 600 firmes de gent que, com ells, en lloc de gaudir d’una setmana de creuer per la Mediterrània, patiren, asseguren, una setmana de renous i males olors.

Una a una, les reclamacions ja han arribat, també, a les agències de viatges on els passatgers contractaren el creuer. Ningú, afirmen, els informà que l’embarcació estava en obres fins que no hi pujaren abord.

La Direcció general de Consum s’ofereix a mediar entre Pullmantur i els afectats del creuer Sovereign. Els recomanen, a més, presentar-hi una reclamació conjunta per així tenir més força.

Per això, els demanen que recopilin tota la informació: documentació i fotografies que testimoniïn tot el que han viscut abord del creuer. I molt d’aquest material ja el mostraren a tothom a través d’un perfil de Facebook que crearen durant les seves vacacions. Des d’aquí, continuaran ara informant a tots els afectats.

21/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris