X

Palma modifica part del Pla d’Ordenació Urbana

No es podràn fer vials interns per construir habitatges

24/11/2016

Palma modifica part del Pla d’Ordenació Urbana

La modificació puntual del pla general d’ordenació urbana de Palma pretén acabar amb la creació de vials interns en solars per construir cases unifamiliars. Tampoc es podràn construir superfícies comercials sobre parcel·les unifamiliars o aprofitar terrenys en pendent per construir habitatges de 4 ó 5 plantes. El segon tinent de batle d’Urbanisme, Antoni Noguera, ha destacat que aquesta modificació no afectarà a les llicències sol·licitades abans del 2 de novembre.

Cort ha aprovat de forma inicial la modificació de 13 articles del pla d’ordenació urbana i s’obre ara el període d’al·legacions. L’aprovació serà definitiva el 22 de desembre. Els promotors la critiquen perquè, diuen, rebaixa l’edificabilitat a Ciutat i farà augmentar el preu de l’habitatge. Els grups de l’oposició se sumen a les crítiques

Sí que hi ha hagut consens en l’aprovació del canvi d’ús de l’antic Parc de Bombers de Palma. Asima destinarà aquest equipament a cursos de formació empresarial, activitats culturals i socials.

24/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris