X

Derrota del Palma Air Europa contra l’Actel Força Lleida (73-72)

Al temps de descans l'equip de Xavi Sastre guanyava de 5 punts (38-43)

03/12/2016

Partit emocionant des del primer moment fins al darrer. De fet, fins al final no es va decidir el partit. L’equip de Xavi Sastre va arribar al descans amb una diferència de 5 punts a favor: 38 a 43. El Lleida, però, es va fer fort al tercer quart amb un parcial de 7 a 0 que va culminar amb un 2 més UN que deixava el marcador 67 a 61. El Palma no va abaixar els braços i va mantenir el pols fins al darrer instant. De fet, amb 73 a 72, va disposar de la darrera jugada per guanyar el partit, però la pilota no va entrar.

Qui no va poder jugar el partit va ser l’estatunidenc Gabe Rogers per no tenir, encara, l’alta a la Seguretat Social, tot i haver jugat anteriorment a LEB Plata. L’escorta, juntament amb Khalid Mutakabbir, van ser presentats dimecres passat després de complir-se la sanció per la qual el club no podia fitxar extracomunitaris.