X

Els veïnats del Terreno diuen prou

Promouen una iniciativa a Change.org per reclamar la fi del botellot i dels locals que incompleixen la normativa

05/12/2016

Els veïnats del Terreno diuen prou

Els veïnats del Terreno estan disposats a tornar a penjar les pancartes arrabassades durant la nit i a continuar lluitant contra el trull nocturn que suporten.

El problema no és nou al barri. Però els veïnats estan més cansats que mai perquè, expliquen, que ara la bauxa es trasllada dels locals al carrer.

Diuen que veuen menors engatats dia sí i dia també i denuncien que hi ha locals i hipermercats que els despatxen l’alcohol sense mirar prim.

Segons els veïnats, després d’una operació policial fa 15 dies, la violència ha tornat al barri a les nits.  De fet, hi ha residents que volen fer patrulles nocturnes. Des de l’associació de veïnats estan a favor de la mobilització però no creuen en les patrulles perquè duen a conflictes entre particulars. Per això reclamen accions a l’Ajuntament. Des de Cort  diuen que han destinat més efectius de policia i que hi estan fent feina però que s’ha de rompre una dinàmica d’anys.
De moment, a la plataforma Change.org un grup de veïnats aplega signatures per fer arribar a l’ajuntament la petició de lluitar contra el “botellón” i contra els locals d’oci que no compleixin la normativa.

05/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris