X

L’Avarca de Menorca manté vives les opcions de disputar la Copa de la Reina

Victòria clara

06/12/2016

L’Avarca de Menorca manté vives les opcions de disputar la Copa de la Reina

Era un partit vital en la carrera per la Copa, i l’Avarca de Menorca no ha fallat. L’equip de Bep Llorens, després de conèixer que només s’atorguen cinc places per disputar el torneig, sabia que la victòria davant l’Extremadura era perentòria. El Vòlei Ciutadella ha superat un inici amb dubtes i s’ha adjudicat amb solvència el primer set. Però a partir del segon, s’ha trobat amb un rival molt combatiu a la xarxa.

Noelia Sánchez, que ha acabat el partit amb 18 punts, ha aparegut en els moments importants de la segona mànega per situar en avantatge les menorquines fins al 25 a 22 finals. Més ajustat encara ha estat el tercer parcial. L’Extremadura s’ha arribat a posar quatre punts per damunt, però de nou l’aparició de la receptora gallega i els remats de Sara Esteban han donat el triomf a l’Avarca de Menorca.

El conjunt de Ciutadella necessitarà guanyar o sumar punts davant el Naturhouse i l’Haris de Tenerife als dos darrers partits de la primera volta, si vol arribar a la Copa de la Reina de Leganés.

06/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris