X

La mare de Nadia Nerea queda en llibertat després de declarar

Fernando Blanco continua detengut a la comissaria de la Seu d'Urgell

08/12/2016

La mare de Nadia Nerea queda en llibertat després de declarar

Margalida Garau va ser detenguda ahir vespre i, després de declarar davant els investigadors, va quedar en llibertat ben entrada la matinada. Avui s’ha reunit amb la seva filla, que ha fet nit a ca un amics de la família. Qui continua a l’interior de la comissaria de la Seu d’Urgell és Fernando Blanco, el pare de Nadia. Ha estat interrogat perquè se sospita que podria haver comès una estafa camuflada en la recollida de donatius per tractaments mèdics per a la petita. Està previst que continuï retengut al llarg de tota la jornada d’avui i que demà passi a disposició judicial en aquest jutjat.

A més d’interrogar-los, la Policia ha escorcollat en les darreres hores la casa de la família. Cerquen documentació que pugui esclarir si s’ha duit a terme aquest frau i quina en seria la magnitud. Per ordre del jutge que instrueix el cas, els agents també volen recopilar els informes mèdics de na Nadia, per saber exactament quins tractaments mèdics ha rebut en els darrers anys.

Mentrestant, les xarxes socials no aturen. S’ha creat a Facebook una plataforma de possibles afectats pel cas que ja s’han agrupat per exigir que els tornin els doblers. Entre els membres d’aquesta plataforma hi ha persones de tot Espanya, però sobretot un bon grapat de mallorquins, que, moguts per la solidaritat, aportaren doblers a la causa pel vincle de la família amb Mallorca.

08/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris