X

El Formentera firma la major golejada de la temporada a Tercera

Tercera Divisió

08/12/2016

Al minut 5 ha arribat el primer i el millor gol del Formentera amb un toc subtil amb la cama esquerra de Willy que ha fet el zero a un. Entre el minut 25 i el 30 els de Tito García Sanjuán han fet tres gols més que han sentenciat el partit. Juanan ha fet el segon i també el tercer, aquest després d’una bona jugada individual d’Agus. Piña ha marcat el 0-4 a la mitja hora, pilota que entra després de tocar en un defensa.
A la segona part, el Formentera no ha afluixat, i Lolo ha fet el 0-5 per finalitzar una jugada amb molts de rebutjos dins l’àrea. Una bona assistència de Lolo ha deixat Gabri tot sol davant el porter i l’autor del gol contra el Sevilla fa el 0-6.
El Rotlet cercava el seu gol, però el Formentera a la contra els ha fet molt de mal. Jugada individual d’Alberto Górriz que cedeix Juanan, que només ha d’empènyer la pilota per aconseguir un punt més.
I el davanter andalús ha convertit el hattrick en pòquer, quan faltaven tres minuts del final. A diferència dels altres, aquest l’ha fet amb la cama dreta, la seva dolenta. Ara, el Formentera continua tercer, però a dos punts de la Penya Esportiva i a quatre del líder, el Poblense.