X

UGT demana estabilitat per a les plantilles de Policia Local

Ciutadans demana al Govern que modifiqui la llei amb caràcter d'urgència

12/12/2016

UGT demana estabilitat per a les plantilles de Policia Local

UGT demana a l’Ajuntament de Palma que no es precipiti. Recorda que la sentència del Tribunal Superior no és ferma i que s’han de respectar els drets laborals dels agents interins. El sindicat alerta, a més, del possible efecte dominó que pot tenir l’aplicació de la sentència envers a la resta de funcionaris interins que tenen les administracions locals.

I més, quan hi ha ajuntaments, assegura UGT, on el 60% de la plantilla de la Policia Local és interina. A Santa Eulària, per exemple, ho són 10 de 60; a Calvià, 38 de 165, i, a Palma, un centenar de 900. El nomenament de 9 d’aquests finalitza el pròxim dia 31.

En aquest sentit, Ciutadans presentarà una proposició perquè es renovi el contracte d’aquests nou agents, i planteja que es faci sense especificar la data de finalització de nomenament. Una fórmula que ja s’ha fet servir en el cas d’una desena d’agents. Ciutadans demana també al Govern que modifiqui la llei actual i que eviti, així, que la seguretat ciutadana es vegi afectada.

Gent per Formentera instarà el Govern, també, a adoptar mesures per estabilitzar les plantilles de policies locals. Una plantilla de 2.700 agents dels quals uns 550 són interins.

12/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris