X

Forcadell qualifica la seva declaració devant del jutge d’atac a la democràcia

La presidenta del Parlament declara per prevaricació i desobediènc

16/12/2016

Forcadell qualifica la seva declaració devant del jutge d’atac a la democràcia

Des de les portes del seu despatx al Parlament, Carme Forcadell ha pogut sentir el suport sense fisures dels principals responsables polítics de Catalunya. Els presidents Mas i Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i la resta de membres del govern, diputats independentistes… Al carrer, crits de suport de la gent concentrada per acompanyar-la en el seu recorregut fins al Palau de Justícia. La presidenta del Parlament català ha declarat com a investigada per prevaricació i desobediència, després que permetés votar les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent. La fiscalia defensa que va desobeir un mandat exprés del Tribunal Constitucional. Forcadell afirma que va actuar dins la legalitat.
Aquesta era l’explicació que donava als mitjans en sortir dels jutjats. Els mateixos arguments que ha defensat durant la seva declaracio de mitja hora davant la justícia. Forcadell, que només ha contestat les preguntes del seu advocat, ha acusat l’Estat de perseguir per via penal el debat de les idees.
Forcadell no preveu una possible inhabilitació. Assegura que seria inconcebible, per ser un atac directe a la democràcia,

16/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris