X

Se suspenen les classes a 17 municipis de Mallorca

Per mor de les complicacions meteorològiques

19/12/2016

Se suspenen les classes a 17 municipis de Mallorca

Fins a 10 mil alumnes quedaran demà dimarts a casa. L’empitjorament del temps previst per a les pròximes hores ha obligat a suspendre les classes a 17 municipis de Mallorca, entre els quals, onze de la Serra de Tramuntana: Andratx, Estellencs, Esporles, Valldemossa, Deià, Sóller, Fornalutx, Escorca, Pollença, Mancor de la Vall i Selva.

També romandran tancats els centres educatius de Campos, Algaida, Porreres, Ses Salines, Puigpunyent i Llucmajor. En aquests sis municipis mallorquins ja no hi ha hagut classe avui. La Conselleria d’Educació les ha suspeses per mor de les complicacions en el trànsit. De fet, molts alumnes i professors no han pogut arribar fins al seu centre. I ja a primera hora, alguns pares rebien la telefonada de l’escola perquè anassin a cercar els seus fills.

Tampoc hi ha hagut classe al col·legi d’educació infantil i primària de Santa Agnès, a Eivissa, a causa de les goteres, ni al Conservatori de Mallorca durant l’horabaixa.

Per demà, Educació demana prudència a tots aquells que sí que tendran classe, especialment a Menorca, a causa de la força del vent.

19/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris