X

Mor l’actriu Debbie Reynolds, un dia després que la seva filla Carrie Fisher

Va patir un vessament cerebral mentre preparava el funeral de la seva filla

29/12/2016

Mor l’actriu Debbie Reynolds, un dia després que la seva filla Carrie Fisher

Nascuda l’any 1932 a Texas, Debbie Reynolds obtingué fama mundial el 1952 amb el musical cantant sota la pluja, que protagonitzà amb Gene Kelly i Donald O’Connor. Després vengueren altres cintes, com ‘I Love Melvin’, The Tender Trap’ i ‘The Unsinkable Molly Brown’, per la qual va ser nominada a l’Òscar a millor actriu. Una carrera de més de 30 títols que no acabà mai, perquè era una de les poques estrelles de l’època daurada de Hollywood que encara continuava en actiu.
Es va divorciar tres vegades, una per culpa de la infidelitat del seu home, el cantant Eddie Fisher, amb Elizabeth Taylor. D’aquell primer matrimoni varen néixer Tood i Carrie Fisher. El divorci va ser tot un escàndol mediàtic. Guanyadora del Premi Humanitari Jean Hersholt de l’Acadèmia de Hollywood, Debbie Reynolds destacà per col·leccionar objectes de cinema, tot i que hagué de subhastar-ne alguns per pagar deutes, com el famós vestit amb què Marilyn Monroe enamorà mig món a La temptació viu a dalt.
Avui, les mostres de condol han arribat fins a la seva estrella al passeig de la fama. I just devora, els fans també han deixat rams de flors a la de la seva filla Carri, que han sobre imprès a una de les estrelles del bulevard perquè l’actriu de “Star Wars” no en tenia cap.

29/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris