X

La cavalcada dels Reis de Palma va satisfer a grans i petits

06/01/2017

La cavalcada dels Reis de Palma va satisfer a grans i petits

Amb puntualitat britànica varen arribar a Palma els reis d’Orient. Arribaren en vaixell com marca la tradició i tocaren terra al Moll Vell, on els esperaven els patges i la resta de la comitiva reial. Per davant, prop de 3 hores de recorregut pel centre de Palma i davant la mirada de milers de palmesans que varen gaudir de les 10 carrosses i de totes les comparses que formaren la Cavalcada de 2017. Tot, en un horabaixa amb temperatures baixes, però ni tan sols el fred va desanimar a ningú.

Les 10 carrosses varen repartir més de 4.500 quilos de caramels al llarg dels 4 quilòmetres de l’itinerari; alguns, però, es varen llançar amb força titànica.

La Cavalcada va tenir un caire molt mariner, amb molta música en directe i 20 comparses que varen animar a grans i petits.

Gaspar, Melcior i Baltasar foren els més aclamats pels més petits, que havien escrit les cartes demanant regals de tot tipus.

Passades les vuit i mitja del vespre, Ses Majestats arribaren al Casal Solleric, on saludaren les autoritats i sortiren a la balconada per saludar a tots els congregats. L’únic moment de descans dels Reis d’Orient per agafar forces abans de començar la nit més màgica de l’any.

06/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris