X

Terraferida diu que la llicència de FAN Mallorca és nul·la

És la segona denúncia de Terraferida contra FAN Mallorca

06/01/2017

Terraferida diu que la llicència de FAN Mallorca és nul·la

Terraferida manté que la llicència del FAN-Mallorca és nul·la i va presentar ahir horabaixa nova documentació davant l’Ajuntament de Palma per demostrar-ho. L’associació ecologista assegura que es varen botar tràmits mediambientals. En concret, l’Avaluació d’Impacte Ambiental, d’obligat compliment a la legislació mediambiental de les Illes Balears. Això vol dir que, tot i que el projecte per construir el centre comercial ja estava previst al Pla General d’Ordenació Urbanística de la ciutat com una ampliació i no com una construcció nova, necessitaria passar aquests tràmits per obtenir la llicència.

Per això, Terraferida demana que es revisi la llicència del FAN Mallorca. Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme de Cort, Antoni Noguera, ja ha anunciat mitjançant el seu compte de Twitter que revisaran aquesta documentació.

Aquesta però, no és la primera vegada que Terraferida denuncia públicament el centre comercial del Coll d’en Rabassa. Al mes d’octubre, el col·lectiu ecologista els va acusar de descarregar milers de camions plens d’enderrocs a la zona de Son Olivaret, una àrea natural protegida. Xifraven en 7 hectàrees i 100mil metres cúbics el volum d’enderrocs que provendrien de les obres de construcció del centre comercial. Des de l’empresa ho negaren taxativament.

06/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris