X

El Poblense planta cara a l’Hertha de Berlín

12/01/2017

El Poblense ha viscut el partit com una festa. Poques vegades un equip de tercera pot enfrontar-se al tercer classificat de la Bundeslliga. Des de l’inici, els alemanys han donat la pilota al Poblense i s’han dedicat a contratacar. Al minut 14 ha arribat l’únic gol del partit en una jugada ràpida de l’Herta. Sami Allagui combina amb Schieber, que supera Santi amb un xut creuat. La resposta del Poblense ha estat immediata, Diego posa a prova el porter Smarsch. El Poblense tenia la pilota però les ocasions més clares han estat per a l’Herta, en aquesta Bibi salva el 2 a 0.

El Poblense ha sortit amb un onze completament distint a la segona part. Víctor ha tengut una bona ocasió amb aquest xut des de fora de l’àrea. I a Aitor li han anul·lat aquest gol per fora de joc.

Tot i que els 90 minuts han acabat amb la victòria de l’Hertha per un a 0 ha tornat a haver-hi tanda de penals. I ben igual que ahir els alemanys han sortit victoriosos. Héctor ha fallat el quart penal i Brooks ha fet el definitiu. Diumenge, nou compromís de lliga per al Poblense, que rep el Mercadal.