X

Vaga al tren per Sant Antoni i Sant Sebastià

Els treballadors denuncien que l'empresa incompleix els acords per crear noves places

13/01/2017

Vaga al tren per Sant Antoni i Sant Sebastià

S’han suprimit tres metros d’anada a Marratxí i tres més cap a Palma, entre les 6.40 i les 9 del dematí. El servei s’ha hagut d’anul·lar per la baixa d’un maquinista. Un fet que, diuen els treballadors dels Serveis Ferroviaris, no és aïllat. L’empresa, per part seva, assegura que és conscient de la manca de personal i, afegeix, que està treballant per solventar-ho.

Però els treballadors ho posen en dubte. Denuncien que l’empresa incompleix els acords signats després de les mobilitzacions de l’octubre passat. Acords que contemplen la creació de noves places de gestor de trànsit i de maquinista que es podrien ocupar, asseguren, mitjançant la promoció interna.

I per aquest motiu, la vaga continua convocada. Es veuran afectats per les aturades tots els trens que estiguin en circulació entre les 9 i mitja del vespre i les 5 del matí des de dilluns i fins divendres. No hi haurà, com altres anys, trens especials amb motiu de les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià.

El comitè d’empresa de l’SFM responsabilitza de la vaga, “única i exclusivament” al Govern i demana la dimissió del gerent dels Serveis Ferroviaris i del director general de Transports.

13/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris