X

776 estudiants de la UIB han fet pràctiques a través del DOIP

Els estudiants d'Enginyeria són els més demandats per les empreses

25/01/2017

776 estudiants de la UIB han fet pràctiques a través del DOIP

Ja des dels primers cursos d’universitat, els estudiants saben de la importància de les pràctiques.

A les aules, diuen, troben el coneixement i, a les pràctiques, l’experiència que necessiten per fer-se camí en el món laboral.

I a la recerca d’aquesta experiència acudiren més de 5 mil universitaris durant el curs passat. El Departament d’Orientació i Inserció Professional de la UIB tramità les pràctiques a més de 770 alumnes. D’aquests, més de la meitat continuaren la seva relació amb l’empresa una vegada acabades.
Bona part dels estudiants que accediren a les pràctiques a través del DOIP, més de 200, eren estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa. Però on les empreses cerquen més candidats per fer pràctiques és a les aules d’enginyeria.

Arran de les pràctiques que es tramitaren a través de l’agència de col·locació de la UIB, s’acabaren firmant 133 contractes laborals. I amb l’objectiu, precisament, de fomentar la relació laboral entre empreses i estudiants, el Fòrum de l’Ocupació de la UIB torna els dies 15 i 16 de març. Una nova edició, la que fa 11, a la qual ja hi ha més de 40 empreses i entitats inscrites.

25/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris