X

La Policia escorcolla la seu de l’empresa Roig a Palma

Cerquen documents relacionats amb l'Institut Municipal d'Esports

31/01/2017

La Policia escorcolla la seu de l’empresa Roig a Palma

Els agents han sortit de la seu de l’empresa Roig, ubicada al polígon de Can Valero, amb papers i nombrosa documentació. L’escorcoll l’ha duit a terme el grup de blanqueig de la Brigada de Delictes Econòmics de la Policia Nacional. Ha començat a primera hora del matí i finalitzat passat el migdia. L’empresa Roig s’encarrega del manteniment de les piscines municipals de Palma i tota la instal·lació esportiva de Son Moix. L’objectiu de l’escorcoll era trobar documentació relacionada amb els contractes amb l’Institut Municipal d’Esports. El jutge Manuel Penalva investiga presumptes irregularitats en la facturació de serveis de manteniment a l’Ajuntament.
L’escorcoll té lloc sis dies després de la detenció del propietari de l’empresa, Antoni Roig. El jutge el va enviar a la presó després d’interrogar-lo. Amb ell, també varen ingressar a la presó l’exgerent de l’IME i un funcionari de l’Ajuntament. Se’ls acusa de manipular contractes amb l’Institut Municipal d’Esports, durant la passada legislatura, i de cobrar i falsejar factures per feines que mai es varen dur a terme.
L’empresa Roig també es investigada pel cas ORA. L’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Palma va anunciar, la setmana passada, que auditarà tots els contractes que té amb l’empresa.

31/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris