X

15 de febrer: primera mobilització dels taxis de Mallorca en contra de les noves rutes de bus de l’aeroport

Anuncien aturades nocturnes durant la Setmana Santa

01/02/2017

15 de febrer: primera mobilització dels taxis de Mallorca en contra de les noves rutes de bus de l’aeroport

Dia 15 de febrer, entre les 11 i la 1 del migdia, trobar un taxi disponible a Mallorca serà una tasca complicada. Serà la primera d’un bon calendari de manifestacions, diuen, de manera textual, els representants de les principals associacions del taxi, que es pot allargar en el temps. De fet, ja han anunciat que les mobilitzacions afectaran a la Setmana Santa: no hi haurà serveis nocturns. També hi haurà mobilitzacions a la Part Forana.

No estan en contra del transport públic, diuen, però asseguren que el Govern els ha obviat en la preparació d’aquest nou servei. I els acusen de no haver contemplat els efectes negatius que pot tenir per al sector del taxi la creació d’aquestes rutes des de l’aeroport fins a les principals zones turístiques de l’illa.

Els taxistes reiteren, una vegada més, que aquestes línies de bus suposen una duplicitat. Són connexions, diuen, que ja existeixen des de l’estació intermodal. La seva proposta és, diuen, que el servei es doni des de l’Estació Intermodal i així, li han fet saber al conseller Marc Pons.

01/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris