X

Algunes empreses augmenten els estocs per mor de la vaga d’estibadors

Els sindicats asseguren que la vaga no afectarà al trànsit de passatgers

10/02/2017

Algunes empreses augmenten els estocs per mor de la vaga d’estibadors

La vaga d’estibadors convocada per als pròxims dies 20, 22 i 24 de febrer ha posat en alerta a algunes empreses de les Illes. Un exemple són les que treballen amb materials de construcció. En vista a les aturades que poden patir els ports d’Espanya, ja han decidit aprovisionar-se de més estoc, “per si de cas”.

La incidència de la vaga, aquí a les Illes, dependrà, recorden els transportistes, de com es desenvolupin les aturades als ports de València i de Barcelona. Tot, baldament el preavís de vaga firmat pels sindicats especifiqui que la vaga d’estibadors no afectarà el trànsit de passatgers de línies regulars i, en conseqüència, a la càrrega rodada.

Als ports de les Illes fan feina més d’un centenar d’estibadors, formen part dels més de 6 mil que hi ha a tot Espanya. Reclamen que se’ls garanteixin tots els llocs de feina, com també les condicions laborals en el procés de liberalització del sector al qual obliga la Unió Europea. Sindicats, empreses i govern s’han reunit avui a Madrid, però, de moment, no hi ha acord. El pròxim intent per mirar d’acostar posicions està previst per a dimarts que ve.

10/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris