X

Desmuntant Sant Valentí

El departament d'igualtat impulsa la campanya

10/02/2017

Desmuntant Sant Valentí

Ni mitges taronges ni controlar és estimar. Són missatges d’un vídeo del Consell de Mallorca. La institució ha posat en marxa una campanya per desmuntar Sant Valentí perquè, opinen, promou un amor irreal i amb relacions afectives poc igualitàries que són l’arrel del masclisme.
En canvi, precisament aprofitant Sant Valentí, arriba a les pantalles del cinema la segona part de 50 ombres de Grey. Luxe, luxúria, sofisticació i un esquitx de sadisme que la cadena hotelera Iberostar vol recrear en la batejada com “suite entremaliada”. Serà al gran hotel Portals Nous, que es reinaugurarà l’abril que ve. A partir de 666 euros, la “suite entremaliada” es ven com el lloc on s’allotjaria el milionari Cristian Grey, amb llit rodó, miralls al sostre, barra de pole dance i un majordom per capritxos excèntrics, diuen.
Tant la pel·lícula com la campanya de la suite desagraden la responsable d’igualtat del Consell, Nina Parrón, perquè, explica, ofereix als joves un model, que “naturalitza” el sadisme i el control.

10/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris