X

El Parlament debat una proposició sobre el procés sobiranista a Catalunya

Una proposició de Més x Mallorca

21/02/2017

El Parlament debat una proposició sobre el procés sobiranista a Catalunya

El Parlament debat avui una proposició de Més per Mallorca contra la judicialització del procés sobiranista de Catalunya.
La presidenta del Govern ha estat la gran absent del dia. La primera pregunta que li havia de formular Xelo Huertas, ja com a diputada del grup mixt, com també la seva compareixença per explicar el contingut de la conferència de presidents, s’han ajornat fins a la propera sessió plenària. La d’avui s’ha iniciat amb la petició del diputat popular Miquel Jerez, que ocupa ara un escó enmig del grup de Podem

Un moviment de cadires produït pel canvi de grup de Xelo Huertas i Montserrat Seijas i per la nova presidència del Parlament. El nomenament de Baltasar Picornell ha tornat a provocat suspicàcies entre els populars i el Govern.
La consellera de Salut ha anunciat al Parlament que els aparcaments de Can Misses i Son Espases seran gratuïts abans que finalitzi la legislatura.
Per la seva banda, el conseller de Medi Ambient ha assegurat que les obres d’ampliació de la depuradora de Binissalem estaran enllestides el mes de maig.

21/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris