X

El fiscal Horrach denuncia amenaces durant la instrucció del cas Noos

Assegura haver rebut cartes amb insults i seguiments

24/02/2017

El fiscal Horrach denuncia amenaces durant la instrucció del cas Noos

Iñaki Urdangarín i Diego Torres varen ser absolts dels delictes de malversació i falsedat en document públic i mercantil, però el fiscal Pedro Horrach no hi està d’acord. Per això, demanarà a la fiscalia del Tribunal Suprem que recorri aquestes consideracions. Si l’alt tribunal les estima, les penes de presó per a Urdangarín i Torres podrien incrementar-se. Horrach també vol que es recorri la part de la sentència que afecta la branca valenciana, en què els cinc acusats varen ser absolts. Un fet en què està d’acord Mònica Oltra.

El fiscal anticorrupció ha denunciat avui que tant ell com la seva família varen rebre amenaces durant la instrucció del cas Nóos. Un assetjament que també assegura haver patit el fiscal del cas Policia Local de Palma, Miquel Angel Subiran. El portaveu del Govern central ha animat els fiscals que denunciïn aquestes situacions.

Pedro Horrach ha qualificat de raonable la decisió del tribunal de l’Audiència de Palma de deixar que Urdangarin pogués tornar a Suïssa. Considera que el dictamen del tribunal no obeeix a cap privilegi del cunyat del rei.

24/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris