X

Recollida d’aliments per a les treballadores de la neteja de Son Llàtzer

Els sindicats UGT, CCOO i USO es mobilitzaran en contra de la precarietat en el sector

13/03/2017

Recollida d’aliments per a les treballadores de la neteja de Son Llàtzer

Tenen feina: fan net l’Hospital de Son Llàtzer. Compleixen amb les seves obligacions i torns, però cobrar, no ho fan quan toca. I sense el sou, aquest mes tampoc no han pogut omplir la gelera,  si no fos gràcies a la solidaritat dels seus companys de l’hospital.

Metges, infermers i personal de Son Llàtzer han respost a la seva crida.

Ja es veren en aquesta mateixa situació, sense cobrar, el mes de desembre. Llavors, però, acordaren amb l’empresa que la nòmina arribaria cada principi de mes entre el dia 1 i al 5. Avui, a dia 13, és quan algunes han començat a cobrar.

A l’hospital de Son Llàtzer són unes 100 treballadores, però a la seva empresa, Kle Servicios Integrales, en són, en total, uns 400, segons els sindicats. Treballadors que, juntament amb els d’una desena d’empreses de servei de neteja més, pateixen, diuen UGT, CCOO i USO, condicions precàries amb el beneplàcit, denuncien, de les administracions.

És una situació que els sindicats volen revertir. Per això iniciaran un calendari de concentracions. La primera: dia 23, a les 11 del dematí, davant les empreses Brillosa Limpiezas i Kle. Si no aconsegueixen millores, no dubten d’anar a la vaga.

13/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris